Om KarlskronIT

Välkomna till det personliga konsultföretaget med den stora lyftkraften

Efter många års arbete åt andra i Konsult branschen så föddes iden om ett eget lokalt konsultföretag som värnar om det lokala här i Blekinge.

Företaget döptes till KarlskronIT, ja finns det något mer rotat i Karlskronabon? Ett företag skapat av Karlskroniter för karlskroniter kan det bli bättre?  Tveka inte att höra av vare sig du söker oss för en konsulttjänst till ditt företag eller bara vill höra mer om vad vi kan erbjuda just er och ert företag. Kanske har du en kompetens vi behöver och söker jobb. Kom förbi och ring på dörren på vårt kontor,  kom upp på en kaffe och kika ut över världsarvet på Västerudd. Eller slå en signal till någon av oss så berättar vi mer vad vi kan erbjuda och så bestämmer en tid när vi kan träffas.

KarlskronIT skapades efter många år i konsult branschen där man lokalt länge letat efter en partner som förstår värdet av långa lokalt förankrade relationer. Hos oss ska alla känna sig välkommen både som kund och anställd. Efter bara två år så har vi samarbetspartner i flera olika branscher och vi växer i en lagom takt.

KarlskronIT ska med klackarna i taket, seniora konsulter och ett engagemang som får alla att känna sig som en stor härlig familj. Vi kommer inte att bli företaget som gömmer sig bakom mail eller en datorskärm. Här är det personliga mötet, sammankomster med trevliga fester och resor som gäller.

Samarbetar man med oss så ska man känna, både som kund och anställd att det äntligen är måndag. Att man är på jobbet igen med företaget som man älskar att arbeta för.

Lika naturligt ska det vara för de lokala företagen att få det varma engagerande bemötande vid kontakt med vilken av de anställda som helst på KarlskronIT.