Konsultprofil

Det finns många anledningar till varför man väljer att arbeta som konsult hos oss på KarskronIT. Det finns oxå mängder av fördelar.

Många vänder sig till oss när de känner att de fastnat i en viss bransch eller när de vill bredda, eller fördjupa, sina erfarenheter för att ta sig vidare i karriären. Andra motiveras av variationen vi erbjuder. Eller av att kunna dela med sig av sina expertkunskaper eller ledaregenskaper där de gör bäst nytta för tillfället.

Därmed inte sagt att konsultrollen hos oss bara är korta utryckningar. Vi erbjuder både långa och korta uppdrag och många av våra konsulter identifierar sig lika mycket med sin uppdragsgivare som med oss. Däremot behöver de aldrig känna att de sitter fast, möjligheten att byta bransch eller inriktning finns alltid till hands.

Att jobba som konsult passar inte vem som helst. För att trivas i vårt team behöver du gilla utmaningar och att möta nya kulturer, nya människor och nya uppdragsgivare. Kanske är du en person som tröttnar på att ha samma resväg till och från jobbet varje dag och som drar djupa suckar när samma arbetsuppgift återkommer för ofta. Eller så kräver du bara lite mer och vill ha ett jobb där du får utlopp för alla dina idéer och kunskaper. Ett jobb där du kommer till din rätt helt enkelt!

Självklart har vi några formella krav också. Du ska ha relevant utbildning och yrkeserfarenhet för uppdraget. Uppfyller du det är du varmt välkommen att söka dig till vårt team. Titta gärna in under fliken “Lediga tjänster” där vi lägger ut de tjänster vi söker just nu. Skulle det just du är bra på inte finnas där. Kontakta oss så du får pressentera dig, man vet aldrig när våra kunder behöver det just du kan och är bra på.

Välkommen att höra av dig till oss!